StartsidanPresentationRum och prisKontakt
Om Anno1799
Genuint boende i Enköping

Hos Anno 1799 rum och frukost bor Du i gammal kulturbygd, granne med Enköpings Stads hembygdsförening, samtidigt som Du bor mitt i den centrala staden. Såväl Enköpings världskända parker som shopping och centrums alla bekvämligheter ligger inom några minuters gångavstånd.

Övernattning i gammal kulturbygd
Anno 1799 erbjuder fyra trevligt inredda rum för 1-2 personer. Samtliga rum är varsamt renoverade med den gamla charmen i behåll. Två av rummen är belägna i entréplanet, de andra två en liten trappa upp. På entréplanet finns wc och dusch, på övre våningen wc och separat badrum med badkar.

I sällskapsrummet på övervåningen finns plats för en stunds avkoppling vid den öppna spisen eller framför den gemensamma TV:n.

Frukosten serveras i det gemytliga frukostrummet med kakelugn. Sommartid kan man även inta frukosten vid det gamla päronträdet i den lummiga trädgården. Gästerna har även tillgång till kylskåp och möjlighet att värma mat i köket.


Närliggande sevärdheter
Endast 700 meter bort finns Resecentrum med tåg och buss till alla de städer som gör Enköping till Sveriges närmaste stad. Efter bara 45 minuter på tåget är Du mitt i Stockholm och kan spendera en heldag på t.ex. Gröna Lund, Skansen eller Vasamuseet och ändå hinna varva ned hos Anno 1799 på kvällen.

På den inhägnade gården parkerar man bilen gratis. Hela Anno 1799 är rökfritt. Husdjur är inte tillåtna.
Bildgalleri
Anno 1799 - 6 rum & kök, 8 sängplatser
   
Anno 1799 rum och frukost i Enköping | Kryddgårdsgatan 6 | Telefon: 0732-14 59 01 | e-post: info@anno1799.se